Tribest Greenstar Elite Soğuk Sıkım Meyve Ve Sebze Sıkacağı

  • Tribest Greenstar Elite Soğuk Sıkım Meyve Ve Sebze Sıkacağı

     

    Bu mekanizmanın insan dişlerini taklit eden eşsiz şekli sayesinde daha fazla meyve/sebze suyu sıkar ve sıktığınız suyu besin değerlerini kaybetmeden daha uzun süre (72 saate kadar) muhafaza edebilirsiniz. Greenstar Elite ile yabani deve dikeni ve karalahanadan, buğday çimi ve çam iğnelerine kadar, çok daha geniş bir ürün yelpazesinin suyunu, ara vermeden ve herhangi bir parça değiştirmeden sıkabilirsiniz! Bu ürünün kendi portföyümüzde rakibi olmadığı gibi, piyasada da eşi benzeri yoktur; sıkacak makinelerinde varılacak en üst seviyedir. Ayrıca, Greenstar® Elite’inizi bebek mamaları, galetalar, kabuklu yemiş ezmeleri, pateler, meyve sorbeleri ve çok daha fazlası gibi lezzetli tatlar yaratmak için kullanabilirsiniz!

    Greenstar Elite sahipleri Tribest ürünlerinden her zaman en iyiyi beklerler, bu da Greenstar cihazlarına, dünyanın en iyi sıkacağı ünvanını kazandırır. Greenstar Elite’in sıkma işlemine üçüncü bir aşama eklemesi, sıradan çift dişli cihazlarda da bulunan biyoseramik ve manyetik teknolojiye çift dişli sistemi entegre etmesi sayesinde oluşmuştur ki bu yapıyı kullanan dünyanın tek sıkacağıdır. Bu sayede ürünlerden en taze ve lezzetli suları elde etmenizi sağlamakla kalmaz, birçok meyve ve sebzeden, eski iki aşamalı sistemde aldığınızdan çok daha fazla su alırsınız.

    Çiğneme ile Tam Çiğneme Arasındaki Fark Nedir?

    Piyasada çiğneme sistemli sıkacak olduğunu iddia eden bir çok ürün var ve bir yere kadar bu iddialarında haklılar. Bu “çiğnemeli” sıkacaklar – tek dişli, yatay veya dikey – ürünü ezerek suyunu çıkartan, dişli veya çift dişli sistem ile çalışırlar. Bu sözün gelişi “çiğnemeli” sıkacakların sıkma işlemlerinde önemli adımlar eksiktir ve bu da onları tam çiğneme sistemli bir sıkacak olmaktan alıkoyar. Bu özellikleri insanların öğütme sistemi ile karşılaştırırsak, tam çiğneme yapamayan sıkacaklar, sadece azı dişinin (ezme) fonksiyonunu kullanır gibi hareket eder, kesici dişler (kesmek) ve köpek dişlerinin (parçalamak) fonksiyonlarına sahip değildirler. Bu sıkacaklar ile sıvı elde etmeye çalışmak sadece azı dişleriniz ile çiğnemeye hatta sadece damağınız ile çiğnemeye çalışmaya benzer. Bu nedenle Tribest, sıkma sisteminde 3 öğütme aşaması sunan Tam Öğütme Sistemli sıkacak olarak Greenstar Elite’i sunar.

    Çift Dişli Sistemde Cep Girintileri ve Kesme Noktaları

    Greenstar Elite’in sunduğu, çığır açan paslanmaz çelik çift dişli sistem, insan öğütme sistemini taklit eden özel noktalara sahiptir. İlk olarak, Çift Dişli Öğütücü Mekanizmanın dişlileri, havuç gibi daha sert sebzelerin işlenmesini kolaylaştırmak için özel cep girintileri ile tasarlanmıştır. Bu aynı zamanda ilk ezme işleminde daha keskin bir kenar sağlayarak sert gıdaları işlerken kullanılan motor gücünü azaltmaktadır. İkinci olarak, daha fazla sıvıyı daha etkin bir şekilde elde etmenizi sağlamak ve lifli sebzeleri işlerken dolanma veya tıkanmaya engel olmak amacı ile, dişlilerin üstüne kesme noktaları yerleştirilmiştir.

    Basınç Kontrol Mekanizması

    Greenstar Elite, sıkışma ve tıkanma durumu oluşmadan daha geniş bir gıda yelpazesini işleyebilmek amacıyla, posa atılımı için gereken düzeyde basıncı kolayca ayarlamanızı sağlar. Farklı ürün çeşitleri, en etkin şekilde işlenmek için sıkma haznesinde farklı basınç ayarları gerektirir. Greenstar Elite sıkma işlemine ara vermeden uygulanan basıncı ayarlamanıza izin verir, böylece geniş bir ürün yelpazesini peş peşe işleyebilirsiniz.

    Naylon Güvenlik Yastığı

    Diğer çift dişli sıkacakların aksine Greenstar Elite’in Çift Dişli Öğütücü Mekanizması, Greenstar’ın yüksek kaliteli tasarımının vazgeçilmez elemanı olarak hizmet eden naylon güvenlik yastığı içerir. Bu yastık, metal dişlilerin birbiri ile temas etmelerine engel olmak amacını yerine getirir. Böylece çelik dişliler daima birbirinden 1/1000 cm marjı ile ayrı tutulmakta ve çelik talaşının içeceğinize karışması engellenmektedir.

    Greenstar Elite’in Tam Öğütme Sistemi

    Diğer öğütücülerden farklı olarak Greenstar Elite, tam öğütme için gerekli tüm fonksiyonları içerir. Çift Dişlilerin güçlü tasarımı, Greenstar Elite’in insan dişlerini taklit eden bir öğütme sistemi uygulamasını kolaylaştırır. Cep girintileri, kesmek için (kesici dişler); kesme noktaları, lifli selülozu parçalamak için (köpek dişleri) ve dişli tabanı, ezmek için (azı dişleri) tasarlanmıştır. Bu üç aşama, ürünleri daha kolay sıkılma için küçük parçalara ayırır ve lifli sebzeleri sorunsuz sıkma ve atılma için uygun hale getirir (Böylece sebzeler dişlilere dolanmaz ve posa atılım kanalını tıkamaz). Greenstar Elite’in sistemi, her 3 öğütme aşamasını kullanmakla kalmaz aynı zamanda yeni bir karıştırma işlemi de ekler. Karıştırma aşamasında, parçalanmış olan ürünler birbirleri ile etkileşerek aktive olur ve böylece elde edilen suyun besin değeri arttırılır.

     

    Ayrıcalıklı Manyetik ve Biyoseramik Teknoloji

    Greenstar Elite, daha yüksek besin değeri içeren sular elde etmeye izin veren manyetik ve biyoseramik teknolojiye sahiptir. Mıknatıslar, su birikintilerini yeniden ayarlayarak, daha fazla vitamin, mineral ve besine tutunmalarını ve bunları içeceğinize taşımalarını sağlayacak odaklanmış bir manyetik alan oluştururlar. Çift dişlilerin içinde bulunan biyoseramik malzeme, dönen dişlilerin oluşturduğu kinetik enerjiyi kullanarak uzak kızılötesi bir frekans oluşturur-bu da su ve tüm organik maddelerin doğal olarak bulundukları frekanstır. Bunun sıvılarınızın üstünde dengeleyici bir etkisi vardır, böylece oksidasyonu geciktirerek elde ettiğiniz suyun daha uzun süre taze kalmasını sağlar. Greenstar Elite’in Çift Dişli Öğütücü Mekanizması sayesinde sularınız buzdolabında 72 saate kadar besin değerinden hiçbir şey kaybetmeden saklanabilir.

    Çok Yönlü Kullanım

    Özellikler listesi ve yenilikçi tasarımı ile Greenstar Elite, size sadece suyunu sıkabilecekleriniz ile ilgili değil, mutfağınızda yaratabilecekleriniz adına da benzersiz seçenekler sunar! Greenstar Elite, yemiş ezmeleri, sorbeler, soslar ve pateler gibi birçok harika tarif yaratma becerisine sahiptir. Çift dişliler bir gıda işleyici gibi işlem görerek siz ve aileniz için lezzetli tatlılar veya atıştırmalıklar üretebilmenizi sağlar.

    Çarpıcı Tasarım

    Yeni, modern, hafif ve aerodinamik görüntüsü her mutfak tezgahına uyar ve mutfağınız hangi tarz ve tasarım olursa olsun yakışır.

    Yeni Kitleme Mekanizması

    Eski kilit sistemindeki çıkartılabilen düğmeler, kilitlemenin yerine sabit bir kitleme sistemi kullanarak, tek hareketle ktleme ile optimum kullanım kolaylığı ve takma sökme işlemlerinin kolay yapılabilmesini sağlar.

     

    Teknik Özellikler 

    • Menşei: Güney Kore
    • Dakikadaki Devir Hızı (RPM): 110
    • Motor Gücü Denkliği: 4 hp/beygir gücü
    • Sıkma Teknolojisi: Çift Dişli Yatay Öğütücü
    • Dişli: Paslanmaz Çelik
    • Enerji Tüketimi: 200 W
    • Voltaj Aralığı: 220-240 V
    • Frekans Aralığı: 50-60 Hz
    • Ölçüler: 17,5 cm (E) x 31,8 cm (Y) x 46,4 cm (D)
    • Ağırlık: 12,07 kg
    • Koli Ölçüsü: 54,5 cm (E) x 43,5 cm (Y) x 25,5 cm (D)
    • Koli Ağırlığı: 13,1 kg
    • Kablo Uzunluğu: 180 cm
31.145,00 TL
25.954,17 TL + KDV
Taksit Seçenekleri
Kampanya
    • Çift Dişli Yatay Öğütücü
    • Paslanmaz çelik diş
    • Voltaj Aralığı: 220-240 V
    • Enerji Tüketimi: 200 W
    • Motor Gücü Denkliği: 4 hp/beygir gücü
Stok: Var
Teknik Özellikler
Materyal
Paslanmaz Çelik

Yorum Yapın, 10 TL İndirim Kazanın!

Mutbex.com'da yaptığınız her yorumda 10 TL'ye varan indirime sahip olun, dilediğiniz zaman, dilediğiniz gibi kullanın!

Giriş Yap veya Üye Ol
Ürün
Adınız
Firma Adı
Telefon
Mail Adresiniz
Benzer Ürünler
Whatsapp Destek Hattı x İletişime geçmek için hemen tıklayınız Tıklayınız
T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.